Vești bune pentru toți cetățenii și străinii din România și ultimele știri pentru toți șoferii și proprietarii de mașini… Decizii excelente

0

Guvernul României a anunțat în această dimineață câteva vești bune și frumoase și o declarație urgentă și importantă adresată tuturor cetățenilor, rezidenților și străinilor cu privire la compania publică (Românian Gaz).

Potrivit Balkan News Network, specializată în Europa de Est și Eurasia, Popescu și-a exprimat speranța că Petrom și GasGas își vor anunța decizia de a investi anul acesta în proiectul Neptune Deep de refacere a resurselor de gaze naturale din Marea Neagră, ținând cont de situatia actuala. . Situația pieței gazelor naturale.

Câmpurile de apă adâncă Neptune Deep și Karajeli, care acoperă consumul de gaze al României timp de un deceniu, au întârziat de mulți ani, iar termenele au fost amânate de mai multe ori.

Popescu a adăugat că în 2024, Romgaz va începe să producă gaz și din bazinul onshore Karajeli, care a fost descoperit în 2016 la aproximativ 100 de kilometri de Helsinki, capitala României. Lucrările trebuiau să înceapă în 2016, dar termenul limită este 2018. Pentru 2022.

Guvernul României a anunțat o veste bună pentru toți angajații, rezidenții și cetățenii din străinătate care dețin mașină și permis și se așteaptă ca caracteristicile mașinilor din România să se schimbe.

Într-o dezvoltare conexă, acest lucru s-ar putea întâmpla și după ce producătorul auto a anunțat planurile de a deschide un nou centru tehnologic în București, primul oraș din România, despre care Volvo Cars spune că va fi un centru major de dezvoltare de software și va juca un rol important. Joacă un rol important în atingerea obiectivului de a deveni un brand electric. Spre rețea.

În acest sens, compania a spus că centrul de tehnologie va purta întreaga responsabilitate pentru dezvoltarea tuturor funcțiilor necesare pentru noile vehicule ale companiei.

Între timp, inginerii Volvo cu sediul în Helsinki se vor alătura unei echipe globale de experți pentru a accelera inovațiile companiei prin dezvoltarea de software în domenii cheie ale Volvo Cars, de la tehnologia de bază de siguranță la suport algoritmic și software de conducere autonomă.

Alte provocări tehnice includ sprijinirea dezvoltării de capabilități de generație următoare și dezvoltarea pachetelor integrate de analiză a datelor.

Compania a declarat în comunicatul său de presă că intenționează să deschidă un nou centru tehnologic în acest an, care va găzdui aproximativ 120 de ingineri.

Scopul era să găzduiască între 500 și 600 de persoane în București până la jumătatea deceniului.

Fiat redesenează Panda și Punto: spre mobilitatea electrică

Fiat, sinonim cu inovația și eleganța, trece printr-o transformare revoluționară. Anul acesta marchează o schimbare decisivă pentru gigantul auto, deoarece a relansat două dintre cele mai populare modele ale sale, Panda și Punto, ca mașini complet electrice. Fiat este pionierat într-o nouă eră a mobilității durabile cu programul său ambițios de electrificare Stellantis în Statele Unite și Europa.

Fiat se transformă în Panda

Popularul Panda a fost lansat la a treia generație în 2011 și a suferit schimbări impresionante. Fiat transformă modelul popular, bazat inițial pe Fiat 500, într-un vehicul mai mare și mai puternic pentru a concura cu SUV-urile mai vechi din segmentul B de pe continent.

Platformă și informații despre producție

Următorul Fiat Panda EV se va baza pe aceeași platformă ca și Jeep Avenger recent anunțat și va împărți liniile de producție cu omologul său Jeep la uzina Stellantis din Polonia. Cele două mașini se vor baza pe platforma eCMP cunoscută de la Opel Corsa e, Peugeot e-208 și DS 3 Crossback E-Tens.

Relansarea lui Fiat Punto

În același timp, zvonurile din industria auto indică revenirea modelului de adio Fiat Punto în 2018. Potrivit zvonurilor, Fiat își propune să relanseze Punto ca produs independent de segment B, ceea ce întărește dorința mărcii de a diversifica propriul model. producție. distanța… din nou… …a fost ignorată în timpul domniei lui Pont. Mașini Fiat Chrysler.

Declarație a CEO-ului Stellantis, Carlos Tavares

CEO-ul Stellantis, Carlos Tavares, a dezvăluit două mașini electrice Fiat misterioase într-o conferință telefonică fără a dezvălui numele modelelor. Aceste speculații sunt în concordanță cu rapoartele anterioare și indică faptul că Panda și Punto vor conduce această nouă generație și se vor baza pe succesul legendarului Fiat 500.

Stellantis își extinde activitățile pe piața vehiculelor electrice

Stellantis își propune să creeze o gamă completă de vehicule electrice pentru Europa și își propune să-și extindă gama actuală de la 22 de modele la 30 de modele până la sfârșitul anului și 42 de modele până în 2024. Această politică ambițioasă de dezvoltare constituie un impuls puternic către o dezvoltare mai ecologică. abordare. masina viitorului.

grad

Într-o lume în care vehiculele electrice devin din ce în ce mai populare, mișcarea îndrăzneață a Fiat de a reproiecta Panda și de a revigora Punto evidențiază angajamentul mărcii față de inovația durabilă. Prin transformarea acestor modele iconice în mașini electrice, Fiat se poziționează ca lider în redefinirea industriei auto.

Ford se concentrează pe electrificarea flotei sale europene și intenționează să vândă vehicule alimentate integral de baterii pe continent până la sfârșitul anului 2020. Compania consideră că această strategie va juca un rol important în segmentul vehiculelor utilitare ușoare și pune bazele pentru aceasta . pentru o creștere ulterioară.

Ei au anunțat o colaborare cu LG Energy Solutions pentru a construi o nouă fabrică de baterii în Turcia. Fabrica este una dintre cele mai mari fabrici de baterii pentru vehicule comerciale din Europa și va fi construită într-o zonă industrială de lângă Ankara, capitala Turciei.

Ford și partenerii săi au încredere în proiect și se așteaptă ca construcția să înceapă anul acesta. Producția efectivă este programată să înceapă în 2026. Lisa Drake, directorul Ford pentru producția de vehicule electrice, a evidențiat angajamentul companiei de a-și consolida planurile de vehicule electrice pentru a conduce revoluția vehiculelor electrice. El a explicat că noul parteneriat cu LG Energy Solutions și Koch Holding pune o bază solidă pentru succesul viitor al vehiculelor electrice Ford în Europa.

Turcia este un important centru comercial european pentru Ford datorită parteneriatului său de lungă durată cu Koc Holdings, care împreună cu Ford a gestionat proiectul Otosan de mai bine de 60 de ani.

Ford produce vehiculul E-Transit la nivel local pentru piața europeană din aprilie anul trecut, iar uzina Kocaeli este a doua fabrică care produce mașini electrice după Kansas.

LG nu este un nou partener pentru Ford, deoarece compania furnizează baterii pentru Mustang Mach-E de peste 10 ani de la fabrica sa din Polonia, demonstrând parteneriatul de lungă durată dintre cele două companii.

Geely furnizează platforma de mașini electrice EMP companiei australiane Jizeru

Cu siguranță! Știrea pe care am prezentat-o ​​este despre cooperarea dintre Programul național polonez de vehicule electrice și compania chineză Geely Holding pentru dezvoltarea de mașini electrice în Jizera, Polonia. Producătorul chinez de automobile Geely Automobile oferă Electro Mobility Polska (EMP) o platformă unificată de vehicule electrice, care formează baza Grupului Jizera.

Icera este o parte cheie a angajamentului Poloniei de a încuraja utilizarea vehiculelor electrice. Scopul este de a concura în sectorul auto la nivel regional cu țări precum Republica Cehă și Slovacia.

Daniel Donghui Lee, CEO al Geely Holding Group, a subliniat rolul important al Poloniei în industria auto europeană, spunând că acordul va accelera tranziția la mașinile electrice și va încuraja mai mulți oameni în domeniul mobilității electrice, exprimându-și încrederea că proiectul va obține ceva . Oferă oportunități economice pentru regiune.

Isera este prima companie care folosește platforma SEA a Geely Automobile. Această platformă conține componentele mecanice și software-ul care stau la baza mașinilor electrice.

Cu Arrinera Hussarya, Polonia intră în lumea mașinilor super sport.

Când vine vorba de mașini cool, multe țări concurează pentru recunoaștere producând supermașini de înaltă performanță. Polonia a intrat în acest domeniu odată cu lansarea Alinela Husarya de la Alinela Automotive, prezentată la prestigiosul Salon Auto de la Poznań.

Acționat de un motor V8 de 6,2 litri, Husaria produce o putere impresionantă de 650 de cai putere. Accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în doar 3,2 secunde. Potrivit site-ului Outrent, mașina concurează direct cu modele populare precum Ferrari 488 GTB și Lamborghini Huracan, ale căror prețuri încep de la 200.000 de euro.

Intrarea pe piața poloneză de supercaruri reprezintă o piatră de hotar importantă în peisajul industrial al țării. În timp ce multe țări încearcă să-și facă un nume în sectorul auto, Hosaria reprezintă mișcarea ambițioasă a Poloniei în acest sector extrem de competitiv.

Putere sub capotă

În centrul lui Arrinera Hussarya se află motorul său V8 de 6,2 litri, o minune inginerească care nu numai că produce o impresionantă putere de 650 de cai putere, dar și împinge mașina la viteze remarcabile, creând condițiile pentru o experiență de condus captivantă.

Pozitionare si preturi pe piata

Concurând într-un segment dominat de giganți consacrați, strategia de prețuri a lui Husaria îl plasează alături de rivali apreciați precum Ferrari 488 GTB și Lamborghini Huracan. Această poziție oferă provocări și oportunități. Fă-ți o nișă pe piața pretențioasă a mașinilor super sport.

Provocări și oportunități

Intrarea într-o arenă care are deja mărci celebre pune provocările unui bloc. Cu toate acestea, designul unic, performanța și prețul competitiv oferă brandului posibilitatea de a se impune și de a atrage un anumit segment de entuziaști.

Leave A Reply

Your email address will not be published.