Jó hír minden magyarországi állampolgárnak és külföldinek, és friss hír minden jogosítvánnyal rendelkezőnek és autótulajdonosnak… jó döntés.

0

A magyar kormány hivatalosan is jó hírt közölt minden személygépkocsival és jogosítvánnyal rendelkező külföldön dolgozó, lakos és állampolgár számára, és arra számít, hogy megváltoznak a magyarországi autók jellemzői.

Ez egy hasonló fejlesztésben is megtörténhet, miután az autógyártó bejelentette, hogy új technológiai központot nyit Budapesten. Magyarország első városa a Volvo Cars szerint jelentős szoftverfejlesztési központ lesz és fontos szerepet tölt be. Fontos szerepet játszik az elektromos márkává válás céljának elérésében. hálózat.

Ezzel összefüggésben a vállalat kijelentette, hogy a technológiai központ teljes felelőssége lesz a vállalat új járműveihez szükséges összes funkció kifejlesztéséért.

Eközben a Volvo budapesti székhelyű mérnökei csatlakoznak egy globális tehetségbázishoz, hogy a Volvo Cars kulcsfontosságú területein szoftverfejlesztésen keresztül felgyorsítsák a vállalat innovációját, az alapvető biztonsági technológiától az algoritmikus támogatásig és az autonóm vezetésig.

További technikai kihívások közé tartozik a következő generációs képességek fejlesztésének támogatása és az integrált adatelemző csomagok fejlesztése.

A cég sajtóközleményében közölte, hogy idén új technológiai központot tervez nyitni, amelyben körülbelül 120 mérnök vesz majd részt.

A cél az volt, hogy az évtized közepéig 500-600 embert fogadjanak Berlinben.

A Fiat újratervezte a Pandát és a Puntót: ez a lépés a villamosítás felé

A Fiat, az innováció és az elegancia szinonimája, úttörő átalakuláson megy keresztül. Az idei év döntő változást jelent az autóipari óriás számára, mivel újra piacra dobta két legnépszerűbb modelljét, a Pandát és a Puntót, mint teljesen elektromos járművet. A Fiat az Egyesült Államokban és Európában ambiciózus Stellantis villamosítási programjával a fenntartható mobilitás új korszaka előtt nyitja meg az utat.

A Fiat Pandává változik

A népszerű Panda harmadik generációja 2011-ben jelent meg, és lenyűgöző változásokon ment keresztül. A Fiat az eredetileg a Fiat 500-ra épülő népszerű modellt egy nagyobb, erősebb járművé alakítja, amely a kontinens elöregedő SUV-szegmensével versenyez.

Platform és gyártási részletek

A közelgő Fiat Panda EV ugyanazon a platformon fog alapulni, mint a nemrég bejelentett Jeep Avenger, és megosztja a gyártósorokat Jeep megfelelőjével a lengyelországi Stellantis gyárban. A beszámolók szerint a két autó az olyan modellekben ismert eCMP platformon alapul, mint az Opel Corsa e, a Peugeot e-208 és a DS 3 Crossback E-Tens.

Fiat Punto újjáéledése

Mindeközben az autóiparban a pletykák a 2018-ban búcsúzó Fiat Punto visszatérését jelzik. A pletykák szerint a Fiat önálló B-szegmens termékként szeretné újjáéleszteni a Puntót, ami megerősíti a márka diverzifikációs vágyát. Felsorakozni. … Mostanáig. …pont kihagyott. Fiat Chrysler autók.

Carlos Tavares, a Stellandis vezérigazgatójának nyilatkozata

A Stellantis vezérigazgatója, Carlos Tavares két titokzatos Fiat elektromos autót árult el egy konferenciahívás során, anélkül, hogy elárulta volna a modellneveket. Ez a feltételezés összhangban van a korábbi jelentésekkel, és azt jelzi, hogy a Panda és a Punto vezeti ezt az új generációt, és a híres Fiat 500 sikerére épít.

A Stellantis terjeszkedik az elektromos járművek piacán

Az elektromos járművek átfogó választékának létrehozására törekszik Európában, a Stellantis célja, hogy a jelenlegi kínálatot az év végéig 22-ről 30-ra, 2024-re pedig 42-re bővítse. Ez az ambiciózus fejlesztési politika erőteljes lökést jelent a környezetbarátabb járművek felé. . A jövőben.

fokozat

Egy olyan világban, ahol az elektromos járművek egyre népszerűbbek, a Fiat merész lépése a Panda újratervezésére és a Punto újjáélesztésére a márka fenntartható innováció iránti elkötelezettségét hangsúlyozza. Azáltal, hogy ezeket az ikonikus modelleket elektromos autókká alakítja, a Fiat vezető szerepet tölt be az autóipar újradefiniálásában.

A Ford európai flottájának villamosítására összpontosít, és 2020 végéig akkumulátoros járművek értékesítését tervezi a kontinensen. A vállalat úgy véli, hogy ez a stratégia fontos szerepet játszik a könnyű haszongépjárművek szegmensében, és bázisként pozícionálja a kontinensen. további növekedés. .

Bejelentették, hogy az LG Energy Solutions vállalattal új akkumulátorgyárat építenek Türkiye-ben. A gyár Európa egyik legnagyobb haszongépjármű-akkumulátorgyára lesz, és a török ​​főváros, Ankara melletti ipari övezetben épül majd fel.

A Ford és partnerei bíznak a projektben, és arra számítanak, hogy a munka még ebben az évben elkezdődik. A tényleges gyártás a tervek szerint 2026-ban kezdődik. Lisa Drake, a Ford elektromos járművek gyártásáért felelős alelnöke hangsúlyozta a vállalat elkötelezettségét az elektromos járművek fejlesztése iránt, hogy előmozdítsa az elektromos járművek forradalmát. Kifejtette, hogy az LG Energy Solutions-szel és a Koch Holdinggal kötött új partnerség erős alapot teremt a Ford elektromos járművek jövőbeli sikeréhez Európában.

Törökország a Ford fontos európai üzleti helyszíne a Koc Holdings-szal fennálló hosszú távú partnersége révén, amely több mint 60 éve közösen irányítja az Otosan projektet a Forddal.

A Ford tavaly április óta gyártja helyben az európai piacra szánt E-Transit járművet, a kocaeli gyár pedig Kansas után a második olyan üzem lesz, ahol elektromos teherautókat szerelnek össze.

Az LG nem új partnere a Fordnak, hiszen a cég több mint 10 éve szállít akkumulátorokat a Mustang Mach-E-hez lengyelországi gyárából, bizonyítva a két cég közötti hosszú távú együttműködést.

A Geely az EMP elektromos jármű platformot szállítja az ausztrál Jizeru cégnek

biztosan! Az általam bemutatott hír a Lengyel Nemzeti Elektromos Jármű Program és a kínai Geely Holding Company együttműködésére vonatkozik, amely a lengyel Jizera céget támogatja elektromos autóinak fejlesztésében. A kínai Geely Auto autógyártó az Electro Mobility Polska (EMP) számára egységes platformot szállít az elektromos járművek számára, amely a Jizera csoport alapját képezi.

Az Icera fontos része Lengyelországnak az elektromos járművek használatának népszerűsítésére irányuló erőfeszítéseinek, azzal a céllal, hogy regionálisan versenyezzen az autóiparban olyan országokkal, mint a Cseh Köztársaság és Szlovákia.

Daniel Donghui Lee, a Geely Holding Group vezérigazgatója kiemelte Lengyelország fontos szerepét az európai autóiparban, és elmondta, hogy a megállapodás felgyorsítja az elektromos járművekre való átállást, és több embert ösztönöz az elektromos mobilitás területén, kifejezve meggyőződését, hogy a projekt eredményes lesz. valami. Ez gazdasági lehetőségeket biztosít a régió számára.

Az Isera az első vállalat, amely a Geely Automobile SEA platformját használja. Ez a platform tartalmazza azokat a mechanikai alkatrészeket és szoftvereket, amelyek az elektromos autók alapját képezik.

Az Arrinera Hussaryával Lengyelország belépett a szupersportautók világába.

Ami a menő autókat illeti, sok ország verseng egymással azért, hogy elismertséget szerezzenek erős szuperautók gyártásával. Lengyelország ezen a területen az Alinela Automotive Alinela Husarya bemutatásával lépett be, amelyet a rangos Poznańi Autószalonon mutattak be.

A 6,2 literes V8-as Husaria lenyűgöző 650 lóerőt ad le. A 0-ról 100 km/órára való gyorsulás mindössze 3,2 másodpercet vesz igénybe. Az Outrenti honlapja szerint az autó olyan híres modellekkel áll közvetlen versenyben, mint a Ferrari 488 GTB és a Lamborghini Huracan, amelyek ára körülbelül 200 ezer eurótól kezdődik.

A lengyel szuperautó-piacra való belépés fontos mérföldkő az ország ipari területén. Míg sok ország igyekszik hírnevet szerezni magának az autóiparban, a Hosaria Lengyelország ambiciózus előretörését képviseli ebben a rendkívül versenyképes iparágban.

Áram a motorháztető alatt

Az Arrinera Hussarya szíve a 6,2 literes V8-as motor, egy mérnöki csoda, amely nemcsak lenyűgöző 650 lóerőt produkál, hanem figyelemre méltó sebességre is felgyorsítja az autót, megnyitva az utat egy izgalmas vezetési élmény előtt.

Piaci pozicionálás és árképzés

A Husaria egy olyan szegmensben versenyez, amelyet bevált óriások uralnak, és árképzési stratégiája olyan megbecsült társai mellé helyezi, mint a Ferrari 488 GTB és a Lamborghini Huracan. Ez a pozíció kihívásokat és lehetőségeket kínál az igényes szuperautó-piacon való rést kivívni.

Kihívások és lehetőségek

A már jól ismert márkák által lakott arénába való belépés kihívásokat jelent a kirekesztéssel szemben. A dizájn egyedisége, a teljesítmény és a versenyképes árazás azonban lehetőséget ad a márkának, hogy teret hódítson, és megnyerje a rajongók bizonyos szegmensét.

Leave A Reply

Your email address will not be published.