Goed nieuws voor alle burgers en buitenlanders in Nederland, en dringend nieuws voor alle rijbewijshouders en autobezitters… een goed besluit

0

Vanochtend heeft de Nederlandse regering goed en geweldig nieuws aangekondigd en een dringende en belangrijke verklaring aan alle burgers, inwoners en expats over het beursgenoteerde bedrijf (Belgium Gas).

Volgens het Balkan News Network, gespecialiseerd in Oost-Europa en Eurazië, sprak Popescu de hoop uit dat Petrom en GasGas dit jaar hun besluit zouden aankondigen om te investeren in het Neptune Deep-project om aardgasreserves uit de Zwarte Zee te winnen, rekening houdend met de huidige omstandigheden op de gasmarkt.

De twee onshore diepzeeprojecten Neptune Deep en Caragile, die in totaal tien jaar het Nederlandse gasverbruik zullen dekken, hebben jaren vertraging opgelopen en deadlines zijn herhaaldelijk uitgesteld.

Popescu voegde eraan toe dat RomGas in 2024 ook gas zal gaan produceren uit het onshore Caragile, een reservoir dat in 2016 werd ontdekt op ongeveer 100 kilometer van de Nederlandse hoofdstad Amsterdam. Het was noodzakelijk om in 2016 met de werkzaamheden te beginnen, maar de deadline is 2018. Voor 2022.

De Nederlandse regering heeft officieel goed nieuws aangekondigd voor alle werknemers, inwoners en burgers in het buitenland die een auto en een rijbewijs bezitten, en verwacht dat de kenmerken van auto’s in Nederland zullen veranderen.

In een verwante ontwikkeling zou dit ook kunnen gebeuren nadat de autofabrikant plannen aankondigde om een ​​nieuw technologiecentrum te openen in Amsterdam, de eerste stad in Nederland, die volgens Volvo Cars een belangrijk centrum voor softwareontwikkeling zal zijn en een belangrijke rol zal spelen. Het speelt een belangrijke rol bij het bereiken van het doel om een ​​elektrisch merk te worden. netwerk.

In dit verband zei het bedrijf dat het technologiecentrum de uitgebreide verantwoordelijkheid op zich zal nemen voor de ontwikkeling van alle functies die nodig zijn voor de nieuwe voertuigen van het bedrijf.

Ondertussen zullen de in Amsterdam gevestigde Volvo-ingenieurs zich aansluiten bij een wereldwijde talentenpool om de innovatie van het bedrijf te versnellen via softwareontwikkeling op belangrijke gebieden van Volvo Cars, van kernveiligheidstechnologie tot algoritmische ondersteuning en software voor autonoom rijden.

Andere technische uitdagingen zijn onder meer het ondersteunen van de ontwikkeling van capaciteiten van de volgende generatie en het ontwikkelen van geïntegreerde data-analysepakketten.

Het bedrijf zei in een persbericht dat het van plan is dit jaar een nieuw technologiecentrum te openen met ongeveer 120 ingenieurs.

Het doel was om tegen het midden van het decennium 500 tot 600 mensen in Berlijn te huisvesten.

Fiat heeft de Panda en Punto opnieuw ontworpen: de stap richting elektrische mobiliteit

Fiat, synoniem voor innovatie en elegantie, ondergaat een baanbrekende transformatie. Dit jaar markeert een beslissende verandering voor de autogigant, aangezien het twee van zijn populairste modellen, de Panda en Punto, opnieuw lanceerde als volledig elektrische voertuigen. Fiat maakt de weg vrij voor een nieuw tijdperk van duurzame mobiliteit met zijn ambitieuze Stellantis-elektrificatieprogramma in de VS en Europa.

Fiat verandert in een Panda

De populaire Panda werd in 2011 in de derde generatie gelanceerd en heeft een aantal indrukwekkende veranderingen ondergaan. Fiat transformeert het populaire model, oorspronkelijk gebaseerd op de Fiat 500, tot een grotere, krachtigere auto die kan wedijveren met het verouderde SUV-formaat uit het B-segment.

Platform- en productiedetails

De komende Fiat Panda EV zal gebaseerd zijn op hetzelfde platform als de onlangs aangekondigde Jeep Avenger en zal de productielijnen delen met zijn Jeep-tegenhanger in de Stellantis-fabriek in Polen. Volgens berichten zijn de twee auto’s gebaseerd op het eCMP-platform dat bekend is in modellen als de Opel Corsa e, Peugeot e-208 en DS 3 Crossback E-Tens.

Heropleving van Fiat Punto

Ondertussen wijzen geruchten in de auto-industrie op de terugkeer van de Fiat Punto, een model dat in 2018 afscheid nam. Volgens geruchten wil Fiat de Punto nieuw leven inblazen als een op zichzelf staand B-segmentproduct, wat de wens van het merk bevestigt om zijn aanbod te diversifiëren. bereik… maar… …werd genegeerd tijdens het bewind van Pont. Fiat Chrysler-auto’s.

Verklaring van Carlos Tavares, CEO van Stellantis

Stellantis CEO Carlos Tavares onthulde tijdens een telefonische vergadering twee mysterieuze elektrische auto’s van Fiat, zonder de modelnamen bekend te maken. Deze speculaties komen overeen met eerdere rapporten en geven aan dat de Panda en Punto deze nieuwe generatie zullen leiden en zullen voortbouwen op het succes van de legendarische Fiat 500.

Stellantis breidt zich uit naar de markt voor elektrische voertuigen

Met het doel een alomvattend assortiment elektrische voertuigen in Europa te creëren, wil Stellantis het huidige assortiment uitbreiden van 22 modellen naar 30 modellen tegen het einde van het jaar en naar 42 modellen tegen 2024. Dit ambitieuze ontwikkelingsbeleid vertegenwoordigt een sterke impuls in de richting van milieuvriendelijker auto’s in de toekomst.

rang

In een wereld waarin elektrische voertuigen steeds populairder worden, onderstreept Fiat’s gedurfde stap om de Panda opnieuw te ontwerpen en de Punto nieuw leven in te blazen de toewijding van het merk aan duurzame innovatie. Door deze iconische modellen om te bouwen tot elektrische auto’s positioneert Fiat zichzelf als leider in het herdefiniëren van de auto-industrie.

Ford richt zich op de elektrificatie van zijn Europese wagenpark en is van plan tegen eind 2020 volledig op batterijen werkende voertuigen op het continent te verkopen. Het bedrijf is van mening dat deze strategie een belangrijke rol speelt in het segment van lichte bedrijfsvoertuigen en positioneert deze als basis voor verdere groei.

Ze kondigden een samenwerking aan met LG Energy Solutions om een ​​nieuwe batterijfabriek in Türkiye te bouwen. De fabriek wordt een van de grootste accufabrieken voor bedrijfsvoertuigen in Europa en wordt gebouwd in een industriegebied nabij de Turkse hoofdstad Ankara.

Ford en zijn partners hebben vertrouwen in het project en verwachten dat de werkzaamheden dit jaar zullen beginnen. De daadwerkelijke productie zal naar verwachting in 2026 beginnen. Lisa Drake, vice-president van Electric Vehicle Manufacturing bij Ford, benadrukte de inzet van het bedrijf om zijn plannen voor elektrische voertuigen te versterken om de revolutie in elektrische voertuigen vooruit te helpen. Hij legde uit dat de nieuwe samenwerking met LG Energy Solutions en Koch Holding een sterke basis creëert voor het toekomstige succes van elektrische Ford-voertuigen in Europa.

Turkije is een belangrijke Europese vestigingsplaats voor Ford dankzij het langdurige partnerschap met Koc Holdings, dat al meer dan 60 jaar samen met Ford het Otosan-project beheert.

Ford produceert het E-Transit-voertuig sinds april vorig jaar lokaal voor de Europese markt, en de fabriek in Kocaeli zal na Kansas de tweede productiefabriek zijn waar elektrische vrachtwagens worden geassembleerd.

LG is geen nieuwe partner voor Ford, aangezien het bedrijf al meer dan tien jaar batterijen voor de Mustang Mach-E levert vanuit zijn fabriek in Polen, wat de langdurige samenwerking tussen de twee bedrijven aantoont.

Geely levert het EMP-platform voor elektrische voertuigen aan het Australische bedrijf Jizeru

zeker! Het nieuws dat ik presenteer gaat over de samenwerking tussen het Poolse Nationale Elektrische Voertuig Programma en de Chinese Geely Holding Company om het Poolse bedrijf Jizera te ondersteunen bij de ontwikkeling van zijn elektrische auto’s. De Chinese autofabrikant Geely Automobile gaat een uniform platform voor elektrische voertuigen leveren aan Electro Mobility Polska (EMP), dat de basis vormt van de Jizera Group.

Icera is een belangrijk onderdeel van het Poolse streven om het gebruik van elektrische voertuigen aan te moedigen, met als doel regionaal te concurreren in de automobielsector met landen als Tsjechië en Slowakije.

Daniel Donghui Lee, CEO van Geely Holding Group, benadrukte de belangrijke rol van Polen in de Europese auto-industrie en zei dat de overeenkomst de transitie naar elektrische auto’s zal versnellen en meer mensen op het gebied van elektrische mobiliteit zal aanmoedigen, waarbij hij zijn vertrouwen uitspreekt dat het project resultaten zal opleveren iets. Het biedt economische kansen voor de regio.

Isera is het eerste bedrijf dat het SEA-platform van Geely Automobile gebruikt. Dit platform omvat de mechanische componenten en software die de basis vormen van elektrische auto’s.

Met de Arrinera Hussarya betrad Polen de wereld van supersportwagens.

Als het om coole auto’s gaat, strijden veel landen om erkenning door het produceren van krachtige supercars. Polen betrad dit veld met de lancering van de Alinela Husarya van Alinela Automotive, die werd gepresenteerd op de prestigieuze Poznań Motor Show.

Aangedreven door een 6,2-liter V8, produceert de Husaria een indrukwekkende 650 pk. De acceleratie van 0 naar 100 km/u duurt slechts 3,2 seconden. Volgens de website van Outrenti concurreert de auto rechtstreeks met bekende modellen als de Ferrari 488 GTB en de Lamborghini Huracan, waarvan de prijzen beginnen bij zo’n 200.000 euro.

De toetreding tot de Poolse supercarmarkt vertegenwoordigt een belangrijke mijlpaal in het industriële landschap van het land. Terwijl veel landen naam proberen te maken in de auto-industrie, vertegenwoordigt Hosaria Polen’s ambitieuze uitstapje naar deze zeer competitieve industrie.

Stroom onder de motorkap

Het hart van de Arrinera Hussarya is de 6,2-liter V8-motor, een technisch wonder dat niet alleen een indrukwekkend vermogen van 650 pk produceert, maar de auto ook naar opmerkelijke snelheden stuwt, waardoor de voorwaarden worden geschapen voor een opwindende rijervaring.

Marktpositionering en prijsstelling

De prijsstrategie van de Husaria, die concurreert in een segment dat wordt gedomineerd door gevestigde reuzen, plaatst hem naast gewaardeerde tegenhangers zoals de Ferrari 488 GTB en Lamborghini Huracan. Deze positie biedt uitdagingen en kansen om een ​​niche te veroveren in de veeleisende markt voor supersportwagens.

Uitdagingen en kansen

Het betreden van een arena die al wordt bevolkt door bekende merken, vormt een uitdaging voor de blokkade. Het unieke karakter van het ontwerp, de prestaties en de concurrerende prijzen bieden het merk echter de kans om voet aan de grond te krijgen en een bepaald segment enthousiastelingen aan te trekken.

Leave A Reply

Your email address will not be published.