Hyviä uutisia kaikille Suomen kansalaisille ja ulkomaalaisille ja uutisia kaikille ajokortin haltijoille ja autonomistajille… hyvä päätös

0

Islannin hallitus ilmoitti tänä aamuna hyvät ja upeat uutiset sekä kiireellisen ja tärkeän lausunnon kaikille kansalaisille, asukkaille ja ulkomaalaisille koskien julkista yhtiötä (Finland Gas).

Itä-Eurooppaan ja Euraasiaan erikoistuneen Balkan News Networkin mukaan Popescu ilmaisi toiveensa, että Petrom ja GasGas ilmoittaisivat päätöksestään investoida tänä vuonna Neptune Deep -projektiin maakaasuvarojen talteenottamiseksi Mustaltamereltä, ottaen huomioon kaasumarkkinoiden nykytilanne.

Suomen kaasunkulutuksen yhteensä kymmenen vuoden ajan kattavat kaksi syvänmeren maahanketta Neptune Deep ja Karagill ovat viivästyneet vuosia ja määräaikoja on toistuvasti lykätty.

Popescu lisäsi, että vuonna 2024 RomGas aloittaa kaasun tuotannon myös maalla sijaitsevasta Caragile-altaasta, joka löydettiin vuonna 2016 noin 100 kilometrin päässä Suomen pääkaupungista Helsingistä. Työt piti aloittaa vuonna 2016, mutta takaraja on 2018. Vuodelle 2022.

Suomen hallitus on julkistanut ilouutisen kaikille ulkomailla oleville työntekijöille, asukkaille ja kansalaisille, jotka omistavat auton ja ajokortin, ja odottaa autojen ominaisuuksien muuttuvan Suomessa.

Asiaan liittyvässä kehityksessä näin voi käydä myös sen jälkeen, kun autonvalmistaja ilmoitti suunnitelmistaan ​​avata uusi teknologiakeskus Suomen ensimmäiseen kaupunkiin Helsinkiin, joka Volvo Carsin mukaan tulee olemaan merkittävä ohjelmistokehityskeskus ja jolla on tärkeä rooli. Sillä on tärkeä rooli tavoitteen saavuttamisessa tulla sähköbrändiksi. verkkoon.

Tältä osin yhtiö sanoi, että teknologiakeskus ottaa kattavan vastuun kaikkien yhtiön uusien ajoneuvojen edellyttämien toimintojen kehittämisestä.

Sillä välin Helsingissä toimivat Volvon insinöörit liittyvät maailmanlaajuiseen osaajajoukkoon nopeuttaakseen yrityksen innovaatioita ohjelmistokehityksen avulla Volvo Carsin keskeisillä alueilla ydinturvallisuusteknologiasta algoritmitukeen ja autonomiseen ajoohjelmistoon.

Muita teknisiä haasteita ovat seuraavan sukupolven valmiuksien kehittämisen tukeminen ja integroitujen data-analyysipakettien kehittäminen.

Yhtiö kertoi lehdistötiedotteessaan, että se aikoo avata tänä vuonna uuden teknologiakeskuksen, johon kuuluu noin 120 insinööriä.

Tavoitteena oli majoittaa 500-600 ihmistä Berliiniin vuosikymmenen puoliväliin mennessä.

Fiat on suunnitellut uudelleen Pandan ja Punton: siirtyminen kohti sähköistä liikkuvuutta

Fiat, joka on synonyymi innovaatiolle ja eleganssille, käy läpi uraauurtavaa muutosta. Tämä vuosi merkitsee ratkaisevaa muutosta autojättiläiselle, sillä se lanseerasi uudelleen kaksi suosituinta malliaan, Pandan ja Punton, täysin sähköautoina. Fiat tasoittaa tietä uudelle kestävän liikkuvuuden aikakaudelle kunnianhimoisella Stellantis-sähköistysohjelmallaan Yhdysvalloissa ja Euroopassa.

Fiat muuttuu Pandaksi

Suosittu Panda lanseerattiin kolmannessa sukupolvessaan vuonna 2011, ja se on kokenut vaikuttavia muutoksia. Fiat muuttaa suositun mallin, joka perustui alun perin Fiat 500 -malliin, suuremmaksi ja tehokkaammaksi ajoneuvoksi kilpailemaan maanosan ikääntyvän B-segmentin SUV-mallin kanssa.

Alustan ja tuotannon tiedot

Tuleva Fiat Panda EV perustuu samalle alustalle kuin äskettäin julkistettu Jeep Avenger ja jakaa tuotantolinjat Jeep-vastineensa kanssa Stellantisin tehtaalla Puolassa. Raporttien mukaan nämä kaksi autoa perustuvat eCMP-alustaan, joka tunnetaan sellaisissa malleissa kuin Opel Corsa e, Peugeot e-208 ja DS 3 Crossback E-Tens.

Fiat Punton herätys

Samaan aikaan autoteollisuuden huhut viittaavat vuonna 2018 jäähyväismallin Fiat Punton paluuseen. Huhujen mukaan Fiat pyrkii elvyttämään Punton itsenäisenä B-segmentin tuotteena, mikä vahvistaa merkin halua monipuolistaa tuotantoaan. etäisyys… vielä… …jätettiin huomiotta Pontin hallituskauden aikana. Fiat Chrysler autot.

Stellantisin toimitusjohtaja Carlos Tavaresin lausunto

Stellantisin toimitusjohtaja Carlos Tavares paljasti kaksi salaperäistä Fiat-sähköautoa puhelinkonferenssissa paljastamatta mallien nimiä. Nämä spekulaatiot ovat yhdenmukaisia ​​aiempien raporttien kanssa ja osoittavat, että Panda ja Punto johtavat tätä uutta sukupolvea ja rakentuvat legendaarisen Fiat 500:n menestykselle.

Stellantis laajentaa toimintaansa sähköajoneuvojen markkinoille

Stellantis pyrkii luomaan kattavan valikoiman sähköajoneuvoja Eurooppaan ja pyrkii laajentamaan nykyisen valikoimansa 22 mallista 30 malliin vuoden loppuun mennessä ja 42 malliin vuoteen 2024 mennessä. Tämä kunnianhimoinen kehityspolitiikka on voimakas sysäys kohti entistä ympäristöystävällisempää. autoja tulevaisuudessa.

tutkinnon

Maailmassa, jossa sähköajoneuvot ovat tulossa yhä suositummiksi, Fiatin rohkea askel suunnitella Panda uudelleen ja elvyttää Punto korostaa merkin sitoutumista kestävään innovaatioon. Muuntamalla nämä ikoniset mallit sähköautoiksi Fiat asettuu johtajaksi autoteollisuuden uudelleenmäärittelyssä.

Ford keskittyy eurooppalaisen kalustonsa sähköistämiseen ja aikoo myydä täysin akkukäyttöisiä ajoneuvoja mantereella vuoden 2020 loppuun mennessä. Yhtiö uskoo, että tällä strategialla on tärkeä rooli kevyiden hyötyajoneuvojen segmentissä ja se asettaa sen perustaksi. lisäkasvua varten.

He ilmoittivat yhteistyöstä LG Energy Solutionsin kanssa uuden akkutehtaan rakentamiseksi Türkiyeen. Tehdas on yksi Euroopan suurimmista hyötyajoneuvojen akkutehtaista, ja se rakennetaan teollisuusalueelle lähellä Turkin pääkaupunkia Ankaraa.

Ford ja sen kumppanit luottavat projektiin ja odottavat työskentelyn alkavan tänä vuonna. Varsinaisen tuotannon on määrä alkaa vuonna 2026. Lisa Drake, Fordin sähköajoneuvojen valmistuksen johtaja, korosti yhtiön sitoutumista sähköajoneuvojen suunnitelmien vahvistamiseen sähköajoneuvojen vallankumouksen edistämiseksi. Hän selitti, että uusi kumppanuus LG Energy Solutionsin ja Koch Holdingin kanssa luo vahvan perustan Fordin sähköajoneuvojen tulevalle menestykselle Euroopassa.

Turkki on Fordille tärkeä eurooppalainen liikepaikka sen pitkäaikaisen kumppanuuden ansiosta Koc Holdingsin kanssa, joka on yhdessä Fordin kanssa johtanut Otosan-projektia yli 60 vuoden ajan.

Ford on valmistanut E-Transit-ajoneuvoa paikallisesti Euroopan markkinoille viime vuoden huhtikuusta lähtien, ja Kocaelin tehdas on Kansasin jälkeen toinen sähköautoja valmistava tehdas.

LG ei ole uusi kumppani Fordille, sillä yritys on toimittanut akkuja Mustang Mach-E:hen Puolan tehtaaltaan yli 10 vuoden ajan, mikä osoittaa näiden kahden yrityksen pitkäaikaista kumppanuutta.

Geely toimittaa EMP-sähköautoalustan australialaiselle Jizeru-yhtiölle

varmasti! Esittämäni uutinen koskee Puolan kansallisen sähköajoneuvoohjelman ja kiinalaisen Geely Holding Companyn välistä yhteistyötä puolalaisen Jizeran sähköautojen kehittämisessä. Kiinalainen autovalmistaja Geely Automobile toimittaa yhtenäisen sähköautoalustan Electro Mobility Polskalle (EMP), joka muodostaa Jizera Groupin perustan.

Icera on keskeinen osa Puolan pyrkimystä kannustaa sähköajoneuvojen käyttöön. Tavoitteena on kilpailla autoteollisuudessa alueellisesti Tšekin ja Slovakian kaltaisten maiden kanssa.

Geely Holding Groupin toimitusjohtaja Daniel Donghui Lee korosti Puolan tärkeää roolia Euroopan autoteollisuudessa ja sanoi, että sopimus nopeuttaa siirtymistä sähköautoihin ja rohkaisee enemmän ihmisiä sähköisen liikkuvuuden alalla, ilmaisi luottamuksensa siihen, että hankkeella saavutetaan jotain. Se tarjoaa alueelle taloudellisia mahdollisuuksia.

Isera on ensimmäinen yritys, joka käyttää Geely Automobilen SEA-alustaa. Tämä alusta sisältää mekaaniset komponentit ja ohjelmistot, jotka muodostavat sähköautojen perustan.

Arrinera Hussaryan myötä Puola astui superurheiluautojen maailmaan.

Kun on kyse siisteistä autoista, monet maat kilpailevat saadakseen tunnustusta tuottamalla korkean suorituskyvyn superautoja. Puola tuli tälle alalle lanseeraamalla Alinela Automotiven Alinela Husaryan, joka esiteltiin arvostetussa Poznańin autonäyttelyssä.

6,2-litraisella V8-moottorilla toimiva Husaria tuottaa vaikuttavat 650 hevosvoimaa. Kiihtyvyys 0-100 km/h kestää vain 3,2 sekuntia. Outrentin verkkosivujen mukaan auto kilpailee suoraan kuuluisten mallien, kuten Ferrari 488 GTB:n ja Lamborghini Huracanin, kanssa, joiden hinnat alkavat noin 200 tuhannesta eurosta.

Pääsy Puolan superautomarkkinoille on tärkeä virstanpylväs maan teollisuusmaisemassa. Samalla kun monet maat yrittävät tehdä itselleen mainetta autoteollisuudessa, Hosaria edustaa Puolan kunnianhimoista etenemistä tälle erittäin kilpailukykyiselle alalle.

Virta konepellin alla

Arrinera Hussaryan sydän on sen 6,2-litrainen V8-moottori, joka on tekniikan ihme, joka ei ainoastaan ​​tuota vaikuttavaa 650 hv:n tehoa, vaan myös ajaa auton huomattavaan nopeuteen, luoden olosuhteet innostavalle ajokokemukselle.

Markkina-asemointi ja hinnoittelu

Kilpaileva segmentissä, jota hallitsevat vakiintuneet jättiläiset, Husarian hinnoittelustrategia asettaa sen arvostettujen kollegoiden, kuten Ferrari 488 GTB:n ja Lamborghini Huracanin, rinnalle. Tämä tehtävä tarjoaa haasteita ja mahdollisuuksia raivata markkinarako vaativilla superurheiluautomarkkinoilla.

Haasteita ja mahdollisuuksia

Saapuminen areenalle, jolla on jo tunnettuja tuotemerkkejä, asettaa saarron haasteita. Suunnittelun ainutlaatuisuus, suorituskyky ja kilpailukykyinen hinta tarjoavat kuitenkin brändille mahdollisuuden saada jalansijaa ja houkutella tietyn osan harrastajia.

Leave A Reply

Your email address will not be published.